Νέα - Ανακοινώσεις

 • Νέα Συνεργασία

  Απρίλιος 2016

  Συνεργασία της ΕcoMechanica με την Konsys International (AVR Reporter / Energy management Solutions)

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 20

  Φεβρουάριος 2016

  Εκπόνηση μελέτης & εγκατάσταση βιολογικού WehoPuts 20 σε ξενοδοχειακή μονάδα στην νήσο Πάρο.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Aύγουστος 2015

  Σε μόνιμη κατοικία στην περιοχή των Φιλιατρών Μεσσηνίας, εγκαταστάθηκε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων τύπου WehoPuts 5 με σύστημα υπόγειας διάθεσης.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Ιούνιος 2015

  Σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της παραλίας Μαραθώνα Αττικής, η εταιρία μας ανέλαβε την προμήθεια μονάδας επεξεργασίας λυμάτων WP5, την επίβλεψη της εγκατάστασής της και του δικτύου αποχέτευσης της οικίας. Η διάθεση του επεξεργασμένου νερού σχεδιάστηκε να γίνει μέσω υπεδάφιου συστήματος ποτίσματος.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Μάρτιος 2015

  Σε εξοχική κατοικία στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, η εταιρία μας ανέλαβε την προμήθεια μονάδας επεξεργασίας λυμάτων WP5 καθώς και την επίβλεψη της εγκατάστασής της. Η διάθεση του επεξεργασμένου νερού σχεδιάστηκε να γίνει μέσω υπεδάφιου συστήματος ποτίσματος με τη χρήση δεξαμενής αποθήκευσης.

 • Συνεργασία της EcoMechanica με την Φινλανδική εταιρία ENEVO

  Ιανουάριος 2015

  Οι ολοκληρωμένες λύσεις της ENEVO για την διαχείριση της αποκομιδής στερεών αποβλήτων αποτελούν ένα πρωτοποριακό σύστημα, που βοηθάει αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση πόρων και συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Απευθύνεται σε δημόσιους (δήμοι, κοινότητες) και ιδιωτικούς φορείς (εταιρίες καθαριότητας, ανακύκλωσης και ιδιωτικές επιχειρήσεις) οι οποίες καλούνται να διαχειριστούν την αποκομιδή κάθε είδους απορριμμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των υγρών αποβλήτων (ορυκτέλαια, καύσιμα, λύματα κ.α).

  Η ΕcoMechanica παρέχει εξειδικευμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την εγκατάσταση των συστημάτων της ENEVO στην Ελλάδα, διαθέτοντας αποδεδειγμένα την απαιτούμενη εμπειρία και κατάρτιση σε περιβαλλοντικές μελέτες και εφαρμογές στην διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων.

 • Συνεργασία της EcoMechanica με την powerPerfector (UK)

  Ιανουάριος 2015

  Η powerPerfector με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιάζει και κατασκευάζει από το 1993, συστήματα βελτιστοποίησης τάσης (Voltage Optimization Units), βασισμένα στην τεχνολογία ειδικού τύπου μετασχηματιστών χαμηλών απωλειών. Τα συστήματα της powerPerfector διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνολογία και αποτελούν ιδιαίτερη λύση για την εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται σε μία κτηριακή εγκατάσταση.

  Η EcoMechanica δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της υλοποίησης ενεργειακών και περιβαλλοντικών έργων και επενδύσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες -φιλικές προς το περιβάλλον- λύσεις.

  Διαθέτει και εγκαθιστά -ως επίσημος διανομέας στην Ελλάδα- όλη τη γκάμα συστημάτων powerPerfector, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Ιούλιος 2014

  Σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής, εγκαταστάθηκε η νέα μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WP5 καθώς και δεξαμενή αποθήκευσης του επεξεργασμένου νερού για τις ανάγκες άρδευσης.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10

  Απρίλιος 2014

  Σε πολυτελή εξοχική κατοικία 600τμ. στην περιοχή του Παρνασσού ,εγκαταστάθηκε η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WP10 καθώς και το ειδικό σύστημα για εξοχικές κατοικίες της WehoPuts, το οποίο εξασφαλίζει την άρτια και αδιάλειπτη λειτουργία της μονάδας.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 20

  Mάρτιος 2014

  Στις εγκαταστάσεις ενοικιαζόμενων δωματίων στην Πάρο, η εταιρία μας ανέλαβε την προμήθεια της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων WP20 μέσω τοπικού μας συνεργάτη. Ο νέος σχεδιασμός της μονάδας αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση της WehoPuts με εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές, ειδικά σχεδιασμένη για βραχώδη εδάφη καθώς και νέο λογισμικό με λειτουργία απομακρυσμένες εποπτείας και ελέγχου (GSM).

 • Νέα Συνεργασία : EcoMechanica - ΔΥΝΑΜΙΚΗ (Τοπικός αντιπρόσωπος)

  Φεβρουάριος 2014

  Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει της συνεργασία της με την εταιρία ΔΥΝΑΜΙΚΗ, η οποία αποτελεί πλέον επίσημο αντιπρόσωπο των συστημάτων WehoPuts στον νομό Κυκλάδων με έδρα τη Σύρο. Η εταιρία ΔΥΝΑΜΙΚΗ διαθέτει πολυετή και σημαντική παρουσία στον τομέα των εγκαταστάσεων θέρμανσης, κλιματισμού και ανανεώσιμων συστημάτων παραγωγής ενέργειας.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5 στη Σύρο

  Ιανουάριος 2014

  Σε μόνιμη κατοικία στη Σύρο, ο τοπικός μας συνεργάτης ανέλαβε την εγκατάσταση μίας νέας μονάδας επεξεργασίας λυμάτων WP5.

  Η διάθεση του επεξεργασμένου νερού σχεδιάστηκε να γίνει μέσω υπεδάφιου συστήματος αποστράγγισης

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5 στη Σέριφο

  Ioύνιος 2013

  Σε εξοχική κατοικία στη Σέριφο, η εταιρία μας ανέλαβε την προμήθεια μονάδας επεξεργασίας λυμάτων WP5, την επίβλεψη της εγκατάστασής της και του δικτύου αποχέτευσης της οικίας. Η διάθεση του επεξεργασμένου νερού σχεδιάστηκε να γίνει μέσω υπεδάφιου συστήματος αποστράγγισης.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5 στη Βοιωτία

  Σεπτέμβριος 2012

  Σε μόνιμη κατοικία στην Βοιωτία, η εταιρία μας ανέλαβε την προμήθεια μονάδας επεξεργασίας λυμάτων WP5, την επίβλεψη της εγκατάστασής της καθώς και του δικτύου αποστράγγισης με ειδικά σχεδιασμένο υπεδάφιο σύστημα άρδευσης.

 • Εγκατάσταση πέντε (5) μονάδων βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10 στη Ν. Πάτμο

  Αύγουστος 2011

  Σε συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών σε περιοχή της Ν. Πάτμου, πρόκειται να εγκατασταθούν συνολικά πέντε (5) μονάδες WehoPuts 10. Η κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου, θα αποτελεί πολύ σύντομα τοπικό συνεργάτη της εταιρίας μας.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Ιούλιος 2011

  Σε κατοικία 200 τμ. στην περιοχή Νταού Πεντέλης Αττικής, εγκαταστάθηκε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 10.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Ιούλιος 2011

  Σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή Βέργας Καλαμάτας, εγκαταστάθηκε η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 5.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Ιούνιος 2011

  Σε κατοικία 100 τμ. στην περιοχή Ακρωτήρι της Ν. Λέσβου, εγκαταστάθηκε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 5.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10

  Ιούνιος 2011

  Σε πολυτελή εξοχικά διαμερίσματα στο νησί της Ιθάκης, εγκαταστάθηκε η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 10. H μονάδα διαθέτει επιπλέον εξοπλισμό (ειδικό σύστημα της εταιρίας UPONOR) για την συνεχή λειτουργία της μονάδας, κατά την πλήρη απουσία των ιδιοκτητών. Επιπλέον, η μονάδα διαθέτει απομακρυσμένη εποπτεία μέσω GSM λειτουργίας.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10

  Μάϊος 2011

  Σε πολυτελή εξοχική κατοικία 200 τμ. στην περιοχή Χαλκιδικής, εγκαταστάθηκε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 10.

 • Συμμετοχή της EcoMechanica στην 4η Διεθνής έκθεση Ecotec.

  Απρίλιος 2011

  Η EcoMechanica συμμετείχε στην 4η Διεθνή έκθεση «ECOTEC – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής από τις 7 έως 10 Απριλίου 2011.

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της EcoMechanica στην 4η Διεθνή έκθεση ECOTEC 2011- Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

  Στο περίπτερό μας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της EcoMechanica, σχετικά με τις μονάδες βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts και εφαρμογών στον τομέα των σωλήνων μεγάλους μεγέθους του οίκου UPONOR Φιλανδίας.

  Η έντονη προσέλευση του κόσμου και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, συναδέλφων και συνεργατών από όλη την Ελλάδα σχετικά με τις Compact μονάδες επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts , μας έδωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση και δύναμη για να παρέχουμε νέες προηγμένες υπηρεσίες έχοντας ως σύμμαχο τα κορυφαία προϊόντα του οίκου UPONOR.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Απρίλιος 2011

  Σε κατοικία στην περιοχή της Κηφισιάς, εγκαταστάθηκε η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 5.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Μάρτιος 2011

  Σε κατοικία στην Κέρκυρα, εγκαταστάθηκε η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 5 από τον τοπικό συνεργάτη της εταιρίας μας.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10

  Φεβρουάριος 2011

  Σε κατοικία 250 τμ. στην περιοχή Άνοιξης Αττικής, εγκαταστάθηκε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 10. Η εγκατάσταση της μονάδας απαιτούσε τη χρήση ειδικού γερανοφόρου οχήματος λόγω της περιορισμένης πρόσβασης στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας. Η εταιρία μας ανέλαβε την πλήρη εγκατάσταση όλου του εξοπλισμού.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10

  Δεκέμβριος 2010

  Σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Δικαστικών & Εισαγγελέων στον Μαραθώνα Αττικής , εγκαταστάθηκε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 10.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Νοέμβριος 2010

  Σε κατοικία στην περιοχή Αμάρυνθου Ευβοίας, εγκαταστάθηκε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 5.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Σεπτέμβριος 2010

  Σε κατοικία στην περιοχή της Παιανίας Αττικής, εγκαταστάθηκε η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 5.

 • Παρουσίαση των μονάδων επεξεργασίας Λυμάτων WehoPuts στο περιοδικό ECOTEC

  Σεπτέμβριος 2010

  Oι μονάδες βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts παρουσιάστηκαν στο αφιέρωμα του περιοδικού ECOTEC.

 • Συνεργασία της EcoMechanica με την ADVICE WATER TECHNOLOGY

  Ιούνιος 2010

  Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει της συνεργασία της με την εταιρία WATER TECHNOLOGY , η οποία ειδικεύεται και έχει πολυετή παρουσία και σημαντική παρουσία στον τομέα των επεξεργασίας νερού (μονάδες αφαλάτωσης, φίλτρα, αποσκληρηντές κ.α) καθώς και στον τομέα χημικών καθαρισμών).

 • Παρουσιάση των μονάδων επεξεργασίας Λυμάτων WehoPuts στο περιοδικό ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

  Ιούνιος 2010

  Oι μονάδες βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts , παρουσιάστηκαν στο αφιέρωμα του περιοδικού ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ με θέμα "ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ".

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 5

  Απρίλιος 2010

  Σε κατοικία στην περιοχή του Διονύσου Αττικής, εγκαταστάθηκε η μονάδα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων WehoPuts 5.

 • Εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10

  Δεκέμβριος 2009

  Σε συγκρότημα δύο ανεξάρτητων κατοικιών στην περιοχή της Κάντζας Αττικής, εγκαταστάθηκε η μονάδα βιολογικού καθαρισμού WehoPuts 10.